Välkommen till Outdoorlandet!

Jag som driver den här bloggen heter Max och älskar allt som har med friluftsliv och outdoor att göra.

Jag startade bloggen eftersom jag ville dela med mig av tips på ställen att besöka, tips på bra friluftsprylar och allmänna outdoortips som kan vara bra att känna till.

Jag spenderar själv väldigt mycket tid ute i naturen, samtidigt har jag svårt att bara hålla mig till en sak så jag har testat på det mesta. I dagsläget blir det mest vandring, mtb, skidåkning och camping, även om det blir lite andra äventyr emellanåt.

Jag har alltid dragits till naturen och även om Stockholm hade en del bra reservat och skogar att bjuda på så saknade jag alltid fjällen efter mina semestrar som jag brukade spendera i fjällen.

Det gjorde att jag ganska nyligen valde att flytta upp till Jämtland för att komma närmare den natur jag verkligen älskar. Tack vare att jag nu jobbar på distans kan jag ta till vara på många fina dagar på fjället.

Jag hoppas att min blogg kan ge inspiration till roliga friluftsäventyr och tips på saker du inte själv har tänkt på. Mitt mål med sidan är helt enkelt att få fler att upptäcka hur mycket roliga saker det går att göra utomhus, både på sommaren och vintern!

Ha en bra tur och glöm inte fikapausen! 🙂

Kontakta mig

Om du vill komma i kontakt med mig så når du mig på info(a)outdoorlandet.se eller via mitt kontaktformulär.

om outdoorlandets blogg